Arbetet med studion tar helguppehåll

Torsdag 19 december 2019 har porten mot rangen satts upp och studion är tät. Under fredagen den 20:e sattes värmefläkt in för att torka plattan och övrig material.


Bilderna är från insidan och utsidan av studion.

-Arbetet har gått mycket bra sedan grävmaskinen satte skopan i marken den 31 oktober 2019 och arbetet för att gjuta plattan började. Den 2 december började vi med ställningsresning och dagarna efter med uppreglingen av långsidorna och gavlarna. Arbetet har flutit på mycket bra och nu före jul är allt isolerat och värmefläkten står på. Nu får det stå och torka tills efter nyårshelgen då vi fortsätter arbetet, säger Ingemar Snis, som leder arbetet med bygget.


Fv. Patrik Tegnér, Kalle Karlsson, Ingemar Snis och Roland Karls

De som helt ideellt arbetar med studion är utöver Ingemar, Kalle Karlsson och Patrik Tegner. Roland Karls, till yrket snickare är avlönad av klubben. Anders Lissert, Roger Skyllberg och Börje Hoback har också vid tillfällen ställt upp ideellt med arbetskraft. Greenkeepern Johan Robinsson har också deltagit i arbetet då möjlighet gavs. Kalle, som tagit de flesta bilderna, och hans ”vänner” önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År och återkommer med bilder till hemsidan när arbetet börjar igen efter nyårshelgen.

Text Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.