Golfens Dag – 25 maj

Välkommen till Golfens dag på Leksands golfklubb
Den 25 maj är det Golfens dag i hela Sverige och vi på Leksands Golfklubb bjuder på massor av roliga aktiviteter och prova på-golf för medlemmar och nya golfare i alla åldrar.
Vi är nästan en halv miljon golfare i Sverige men det är många fler som är nyfikna och vill börja spela. Golfens dag är ett perfekt tillfälle för alla som vill testa vår fantastiska idrott – som går att njuta av hela livet.
Alla golfintresserade i Leksand med omnejd är välkomna att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Boka in lördag 25 maj i kalendern och ta med familj och vänner till en dag full av golfglädje!

Preliminärt tidschema:
• 11.00 Golfens dag öppnar
• 11.15 Puttinggreen och drivingrange öppnar
• 11.15 Aktiviteter för juniorer och knattar startar
• 11.15 Korthålen öppnar för spel
• 11.30 Chiptävling öppnar
• 15.00 Avslutning

• Hela dagen Shopen erbjuder 20% rabatt på kläder och på
restaurangen kan du äta lunchbuffé för erbjudande ”ät två betala för en”. Serveras även fika och glass hela dagen.

Vi har även prova-på-golf på banan (klubbor finns att låna), gratis rangebollar, och visning av maskinparken med traktorer och greenklippare. Du har också möjlighet att spela några hål med spelare från Leksands IF
Är du medlem: Anmäl dig gärna till eventet via Facebook (länk) och bjud med dina vänner och bekanta så får du chansen att skaffa fler kompisar att spela med.
För att alla besökare ska ha kul och känna sig välkomna behöver vi vara många från klubben som hjälper till med aktiviteterna. Vill du ställa upp som frivillig – kontakta projektledare Marlene Sandberg-Andersson på 070-6429912, e-post: marlene_s_andersson@yahoo.se
Mer information om Golfens dag i Sverige på golfensdag.se.

Varmt välkomna!
Marlene Sandberg-Andersson
Projektledare

Björn Aspling
Ordförande

Kommentarer inaktiverade.