Karin och Yngve vann CO-Cup

Damerna och herrarna redo att ge sig ut på banan

 

Finalen i Carl Ohlson Cup spelades under torsdagen den 15 september i riktigt högsommarväder med en temperatur som var 20-22 grader. Närmare 40 damer och herrar njöt sin 18-hålsrunda i strålande solsken och på vår enastående fina bana omgärdad med björkar, som nu fått en gulnande nyans.

13 damer och 23 herrar har deltagit i CO-Cup och under tolv speltillfällen haft möjlighet att spela till sig bra resultat i spelformen slaggolf där de fem bästa resultaten räknades.

Ledarbollen Hans Grönberg, Yngve Gävert, Clifford Persson och Åke Flodström på 9-hålsfika

Det blev Karin Åhlberg som vann bland damerna årets upplaga av Carl Ohlson Cup. Karin segrade på 375 slag. På andra plats kom Eivor Esters med 377 slag. På tredje plats Kerstin Lasses med 381 slag och på fjärde plats Birgitta Gustavsson med 383 slag.

Leif Benjaminsson och Mats Åhlberg beundrar utsikten från tee på hål 15.

Bland herrarna blev det Yngve Gävert som tog hem segern med 352 slag. Clifford Persson tvåa med 356 slag. På tredje plats 359 slag och på fjärde plats Åke Flodström med 363 slag. Kompletta resultatlistor för damerna och herrarna finns under menyn Start- och Resultatlistor.

Segraren Yngve Gävert gratuleras av tävlingsledaren Lars Holst

Tävlingsledare Lars Holst har flitigt redovisat omgångarnas resultat, som publicerats på hemsidan. Ett stort tack till Lars för det arbete han lagt ner.

Bildtext i bilden. Klicka på bilden för att få den större.
Text och foto Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.