Patrik summerar sin första säsong

P4210782

Det har nu gått ett år och två månader sedan det blev klart att Patrik Tegnér blev klubbens nya Pro, se artikel på hemsidan från september 2017.  Han presenterade sig på Höstårsmötet 2017 och började officiellt den 1 januari 2018. Under veckosluten 7-8 och 14-15 april fick medlemmarna möjlighet att stifta bekantskap med Patrik då han hade helgöppet i den välfyllda shopen. Han presenterade också säsongens träningsprogram anpassat för alla medlemmar.

Patrik har nu varit sin första säsong som Pro i Leksands golfklubb och trivs alldeles utmärkt. Han har bra kontakt med styrelsen och upplever också stort förtroende inte bara från styrelsen utan också från medlemmar och gäster.

-Det känns bra när medlemmarna kommer in i shopen, hälsar och växlar några ord, säger Patrik.

Han tycker också att försäljningen i shopen rullat på bra under säsongen och haft Hélena Dahl anställd för försäljning och övriga uppgifter i shopen. Kurser och utbildningar har också motsvarat vad Patrik förväntat sig under sin första säsong. Han vill utveckla kursverksamheten ytterligare och söker en assisterande tränare på heltid under säsongen för bl.a nybörjarkurser och arbete i shopen. Läs mer på hemsidan pqleksand.com.

Till våren närmare bestämt mellan 30/3 och 6/4 kommer Patrik att anordna en golfresa med träning och spel till Golf do Montado, som ligger sydost om Lissabon. “Redan nu har ett antal redan anmält sig och det finns flera platser kvar, men antalet platser är begränsade, säger Patrik”. Läs mer om resan på pqleksand.com.

 

Text och foto Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.