Årsmöte, scramble och skaldjursgryta

Den officiella delen av golfsäsongen avrundades på torsdagen den 8 oktober med årsmöte för HD55+, prisutdelningar, scramble och en god skaldjursgryta. 45 medlemmar deltog i årsmötet och 42 deltog i avslutningsscramblern.

God uppslutning på HD55s årsmöte

Kommitténs ordförande Bengt Lasses hälsade alla välkomna till det välbesatta årsmötet och redogjorde för verksamheten under säsongen. Även i år har kommittén haft ett gediget spelprogram, som givit klubbens 55+are möjlighet till spel måndagar och torsdagar, matcher mot andra klubbar i länet samt resor och utflykter till banor utanför länet.
    Vid 40 tillfällen har det varit möjligt att spela på vår egen bana, med undantag för några regniga dagar. Utöver det Mannerheim Cup på Åland med spel under två dagar, Dalagolfen D50/H55 på fem banor i länet, Ryder Cup i Rättvik, Dalsjö och Gagnef, sommarutflykt till  Sollerön, Fjälltouren till Sveg, Storsjöbygden och Klövsjö samt Höstresan till Idre med spel under två dagar.
    Clifford Persson vann Carl Ohlson cup för tredje gången och i damklassen vann Kerstin Lasses. Se artikel nedan. Ett stort tack till Håkan Hansson, som under de senare åren ansvarat för Carl Ohlson Cup, och som nu avslutar sitt ansvar för tävlingen. Ett stort tack även till Annica Stolt, Carl Ohlson dam- och herrekipering, som sponsor tävlingen.
    Årets flitiga Lisa blev Karin Åhlberg med 26 närvarogånger och det nyinstiftade priset Tuffe Viktor togs av maken Mats med 29 gånger. Vinnare i damernas birdietävling blev Gunnel Rönn. Resultat från de flesta av tävlingarna finns redovisade under menyn Resultatlistor.
   
Årsmötet
Bengt Lasses omvaldes till ordförande på ett år. Håkan Hansson avsade sig fortsatt styrelsearbete och ersattes av Bernt Bergkvist. Lars Holst valdes till suppleant i stället för Bernt. Göran Daniels valdes till revisor i stället för Lars. Valberedningen omvaldes med Lisa Bergkvist som sammankallande.

 

Segrande lag i avslutningsscramblern Kerstin Lasses flankerad av Mats Nygårds tv och Tommy Westin thTävlingsledningen och årsmötesarrangörerna Kerstin Dahlström tv och Caisa Johansson th.

Avslutningsscramble och skaldjursgryta
Tävlingen vanns av lag Kerstin Lasses med Mats Nygårds och Tommy Westin med 62,8 (76 slag brutto och 13,2 erhållna). Ett stort tack till tävlingsledningen Kerstin Dahlström, Caisa Johansson och Karin Åhlberg, som skött om lottningen. Prissumman 840 kronor gick oavkortat till Radiohjälpen.

 

Skaldjursgrytan smakade superbt
  

Efter tävlingen och prisutdelningen smakade den varma och välkryddade skaldjursgrytan mycket bra och åts under trevlig samvaro och mycket prat. Bengt Lasses avslutade med att tacka alla för den här säsongen, även om flera fortsätter spelandet måndagar och torsdagar, och hälsade alla välkomna till nästa säsongs upptaktsmöte och spel.

Text och foto: Bernt Bergkvist
Bildtexten ligger i bilden.

Kommentarer inaktiverade.