Sommarutflykten gick till Snöå GK

Den traditionsenliga sommarutflykten för HD55+ gick i år till Snöå GK. 40 medlemmar ur HD55-gruppen kom för att spela partävling i Scramble. Vädergudarna var med oss under hela tävlingen med varmt väder och ibland het brännande sol. De mörka regnfyllda molnen kom in först efter vi spelat klart, haft prisutdelning och var på hemväg.

När vi kom till golfklubben serverades kaffe och bulle därefter var det klart för spel. I tio fyrbollar fick vi starta från både hål 1 och hål 10, som gjorde att alla var kvar till de sista bollarna kom in. Vi kunde därmed ha en prisutdelning på golfklubbens veranda med alla närvarande.

Uno Pellas, Evert Fyhr och Mats Åhlberg väntar på hål 9

När resultaten var sammanräknade kunde man konstatera att det till åldern äldsta paret i  tävlingen med en sammanlagd ålder på drygt 162 år och med minst antal slag att dra av, 9,4, vann hela tävlingen med 64,4 slag. Grattis Hans Grönberg och Gunnar Jönses. På andra plats Birgitta Gustafsson och Mats Nygårds 65,1, trea Vivi Gävert och Claes Borg 65,6, fyra Yngve Gävert och Leif Rönn 65,7 och på femte och sista prisplats Lars Holst och Ingemar Snis 65,9 slag. Grattis till pristagarna.

På prisplat fv. Claes Borg, Vivi Gävert, Gunnar Jönses, Hans Grönberg, Mats Nygårds, Birgitta Gustafsson, Ingemar Snis, Lars Holst och Yngve Gävert. Leif Rönn fattas på bilden.

Gunnar Jönses tackade i sitt tacktal Vivi och Yngve Gävert, som med bistånd av Karin och Mats Åhlberg, arrangerat golfutflykten även detta år. Också vi som deltog tackade arrangörerna med en stor applåd.

Text och foto Bernt Bergkvist
Bildtext i bilden.
Klicka på bilden för att få den större

Kommentarer inaktiverade.