Spela golf med HD55+

Snart börjar golfsäsongen och är du 55 år och uppåt (ingen begränsning i antal år) eller under året fyller 55 år, då är du välkommen att börja spela golf med oss Herrar o Damer HD 55+. Vi spelar måndagar och torsdagar  och ”hänger på låset” när banan öppnar i vår. Vi lottar in i bollar, för damer 08.45 och för herrar 09.00. Anmälan om spel ska göras dagen innan till shopen, telefon 0247-146 40, och senast kl. 10.00.

Utöver spelet på vår egen bana deltar vi bl. a i seriespelet Dalagolfen HD50+. Varje år spelar herrarna Mannerheim Cup på Åland tillsammans med Rättvik. Vi har också våra egna tävlingar och tourer. I mitten av juli gör vi en gemensam utflykt, i år till Gagnef GK. I slutet av juli spelar vi Fjälltouren på Svegs, Storsjöbygdens och Klövsjö GK och i slutet av augusti gör vi en resa till Idre med två dagars spel på Idre GK:s vackra golfbana. Inbjudningar till tävlingar och aktiviteter kommer att finns under menyn Inbjudningar på hemsidan, se adress nedan.

Vill du veta mer om vår verksamhet i HD 55+ gå in på vår egen hemsida, leksandsgkhd55.se, där finns all information om vår verksamhet och spelprogrammet för säsongen. Du är också välkommen att ringa Kerstin Dahlström 070-259 53 69,  kontaktperson för damerna eller Bengt Lasses 070-946 50 40, ordförande för HD 55+ eller någon annan i kommitténs styrelse. Se hemsidan under menyn Om HD55+.

Välkommen på vårt upptaktsmöte torsdagen den 4 maj kl. 10.00 i klubbhuset. Se inbjudan på hemsidan under menyn Inbjudningar. På upptaktsmötet går vi igenom spelprogrammet för säsongen samt övrig information om klubben och banan.
Varmt välkommen!

Bengt Lasses

Ordförande i kommittén för HD 55+

 

                                                                                                        /BB

Kommentarer inaktiverade.