Säsongsavslutning för HD55+

Det var inte länge sedan vi samlades 3 maj för upptaktsmöte och fem månader efter var det dags för avslutning med årsmöte, prisutdelningar och avslutningsscramble. Tiden bara rasar iväg.

40 kom till avslutningen 094856

Torsdagen den 4 oktober var det dags för avslutning av säsongen med ett 40-tal medlemmar som kom. Efter ett års uppehåll av en ordförande antog Anders Johanssons den viktiga uppgiften som ordförande för HD55+. Bernt Bergkvist lämnade uppdraget i styrelsen efter 17 år och avtackades med en flaska “bubbel”. I övrigt inga ändringar i styrelsen. Se hemsidan vilka som är valda till olika funktioner.

1-3 i CO-Cup 1007091-3 i CO Cup 100851

Efter årsmöte var det dags för prisutdelningar. I CO-Cup damklassen segrade Karin Åhlberg och i herrklassen Clifford Persson för fjärde gången. Kompletta resultat finns på hemsidan. Bra tävlingsledare för CO-Cup är Lars Holst.
Kerstin Lasses vann damernas flaggtävling. Berit Widholm vann birdietävlingen med två birdies.
Lisa Bergkvist vann damernas Flitiga Lisa med 29 närvarogånger. Clifford Persson och Bernt Bergkvist vann Flitiga Viktor med vardera 31 närvarogånger.

Segrare i avsl.scramblern 163931Fisksoppan smakar bra160605

Avslutningsscramblern fick skjutas upp en halvtimme till 11.30 pg av frost. Lag Ingemar Snis, Susanne Westman. Karin Åhlberg och Mats Nygårds vann på 54,8 slag. Två kom lag Kjell Lundqvist, Göran Daniels, Anders Johansson och Vivi Gävert med 58,5 slag och på tredje plats lag Yvonne Engman, Margareta Liss Backhans och Evert Fyhr med 60,1 slag. Nio lag startade i tävlingen. Startavgiften skänktes oavkortat till Läkare utan gränser.
Säsongen avslutades i sin helhet med en god fisksoppa, som serverades av Håkan med personal.

Text och Foto Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.