Trevlig höstresa till Idre

För trettonde året i rad åkte Leksands HD55+ till Idre GK för två dagars spel på en av Sveriges naturskönaste banor.  Uno Pellas och Clifford Persson arrangerade den första resan till Idre den 6 och 7 september 2005 med boende på Idregården.
Banan var i mycket bra skick, kanske det bästa vi upplevt under åren. Det har gjorts stora gallringar på många av hålen och som öppnade upp banan betydligt. Även renarna trivdes på banan och var betydligt fler än vanligt.

Renar på hål 1DSC_0055

I år var vi 32 som reste upp varav 28 deltog i spelet under måndagen och tisdagen den 28 respektive 29 september. Det var bra golfväder under de båda dagarna dock kom det lite duggregn en kort stund på tisdagen. Vi bodde som vanligt på Pernilla Wiberg hotell och i år med god mat och service.

 

P8280531

Första dagen spelade vi poängbogey där Bosse Winald gjorde en kanonrunda med 43 poäng. På andra plats kom Mats Åhlberg med 39 och på tredje prisplats Bertil Hedlund med 36 poäng, samma som hustrun Kerstin och Lars Holst fast på bättre HCP. Priserna delades ut under middagen tillsammans med priser som lottades ut till deltagarna. Flera av priserna var till stora delar sponsrade av Per Jönsson.

God och trevlig middag tillsammans på Pernilla Wiberg hotell

Andra dagen spelade vi slaggolf och även denna dag var det bra golfväder med undantag av lite regn under en kort tid. Textförfattaren segrade med 69 slag. På andra plats Clifford Persson med 71 slag och på tredje prisplats Bengt Lasses med 73 slag.
Efter prisutdelningen blev det hemresa och tävlingsledningen kan utlova att det även nästa år blir en Höstresa till Idre.

Text och foto Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.