Vardagsspelet för HD55+

Det här gäller för HD55s vardagsspel fram till den 30/6

Som tidigare sagt, så blir det inget tävlingsspel utan sällskapsspel i stället, som bl a innebär att vi inte får föra annans scorekort. Det är inte tillåtet att göra gruppbokningar, så våra tider vi haft på måndagar och torsdagar upphör.

Vad som nu gäller är att vi själva får göra vår bokning i GIT ovan dagar och tid. Detta innebär också att vem som helst kan boka ”våra tider”. Vet man att man ska spela så gå in och boka tiderna i god tid. En spelare kan boka ytterligare tre spelare med deras golf-ID. Vill man bara vara två i bollen, t ex rädsla för smitta meddela shopen detta, så kan bollen spärras för ytterligare spelare.

För de som beställer bil, så finns i dagsläget inget förbud att åka två i bilen. Handsprit kommer att finnas i bilarna. Var noga med att tvätta händerna och ratten. Försök, så gott det går, att hålla avstånd även i bilarna.

Toaletterna ute på banan kommer att vara stängda. I klubblokalen är alla toaletterna öppna.
Det kommer inte att finnas några krattor i bunkrarna. Räta till spår med din egen klubba. Var inte artig och ta upp andras bollar ur koppen och rör inte pinnen med bara händerna.

Det blir inget upptaktsmöte i år. I stället börjar vårt vardagsspel på måndag den 4 maj. Boka ditt spel i god tid. Som tidigare finns ju möjligheten att göra bokning direkt i shopen med förhoppning att det finns någon ledig tid.

Tvätta händerna, håll avstånd och hosta och nys i armvecket, då medverkar vi till minskning av smitta!

Välkomna till en annorlunda start på golfsäsongen!
Styrelsen för HD55+

Gm: Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.