Framgångar för Leksand i Dalagolfen 50+

Den andra deltävlingen i Dalagolfen 50+ spelades under onsdagen den 15 juni för grupp nord på Leksand G och grupp syd på Dalsjö GK. I Leksand deltog sammanlagt 94 spelare fördelade på A-klassen 37 och B-klassen 57.

I B-klassen hade Leksand stora framgångar genom att Bengt Lasses tog sin andra deltävlingsseger med 63 slag. På andra plats Göran Daniels 67, Bernt Bergkvist 70 och med en HIO på hål 5, Clifford Persson 72 och Lars-Erik Klason på 75 slag. Bland de 15 bästa var det tio från Leksand.

I A-klassen var det Evert Fyhr som försvarade Leksands färger och placerade sig på en 15:e plats. Synd att inte flera spelare från Leksands GK vill ställa upp i A-klassen och representera klubben.

Resultatlistor för deltävlingen i Leksand finns på golf.se och kompletta listor för de båda deltävlingarna finns på dalagolf.se.

P6150171

Våra damer 55+ ställde som vanligt upp representativt för klubben med lottning, som starters, resultatredovisning och service till gästerna. Ett stort tack till er.

De yttre förutsättningarna för en bra tävling var det bästa tänkbara med en bana i toppklass, vädret och servicen med goda mackor till niohålsfikat och god mat.

Text o foto Bernt Bergkvist

Kommentarer inaktiverade.