Möt våren i Landskrona 2016

MÖT VÅREN I LANDSKRONA 2016 !

Vi ordnar i vanlig ordning ett spel- och träningsläger i Landskrona under våren 2016. Här får du verkligen chansen att tjuvstarta golfsäsongen. Det blir både spel, träning på rangen och närspelsträning.

I år kommer vi att göra 2 st. utflykter under veckan. Till Öresunds GK och en till som i nuläget inte är bestämd. Boendet blir som vanligt i stugbyn vid Landskrona GK.

Perioden blir i år: 9/4-16/4

 Pris: 3.995:-

 I priset ingår: *Logi 7 nätter i stuga *Greenfee 5 dagar *Bokade starttider *Träning med Per Jönsson och Andreas Westerberg på måndag och onsdag fm. eller em. *Rangebollar vid träning *Spel på Öresunds GK och ??? (ännu ej bestämd)

Preliminärt program: Lör. Ankomst och incheckning Sön. Dag till eget förfogande. (Spela golf ? Eller åka till Danmark?) Infomöte på e.m. Mån. Spel och träning på Landskrona GK. Tis. Spel på Öresunds GK Ons. Spel och träning på Landskrona GK Tors. Spel på ??? (ännu ej bestämd) Fre. Spel på Landskrona GK. Lör. F.m. utcheckning och hemresa. Om du undrar något eller vill anmäla dig så ring till Per Jönsson på tel. 0247-10749 eller 0705-107497.
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA TILL EN HÄRLIG GOLFVECKA !!!!!!

Per Jönsson

Kommentarer inaktiverade.