Ovanlig Höstresa till Idre

Det blev en Idreresa även i år efter att några ville åka upp och med respekt för Covid-19. Det blev snabba ryck med bokning av rum och golftider. En inbjudan gick ut som grupp-mail den 11 augusti och 13 deltagare anmälde sig till resan den 26 och 27 augusti. Som de tidigare 14 åren bodde vi på Pernilla Wiberg hotell. Både hotellet och golfklubben hade anpassat sig väl till de krav som gäller för att förhindra smitta med handsprit och uppmaningar om avstånd.

Golfbanan var i mycket bra skick med snabba greener och välklippta fairways. Vädret var också bra med mest sol. Inte lika varmt som förra året, men kortärmat första dagen och jacka på till och från andra dagen. Restaurangen var stängd men middagen dukades speciellt för oss i restaurangen med längre stolsavstånd än vanligt.

Det blev en ovanlig resa jämfört med tidigare. Liten grupp och ingen tävling med priser, enbart sällskapsspel. Kanske bidrog till att några gjorde mycket bra resultat och en gjorde två birdies på korthålen efter varann 14 och 16.

Några bilder från resan.

Text Bernt Bergkvist
Klicka på bilden för att få den större.

Kommentarer inaktiverade.