Tisdagspromenaden Limsjön runt

I strålande höstväder blev det den här tisdagen när elva HD55-are promenerade Limsjön runt. Vi parkerade vid golfbanan och gick hål 10 ut på promenadvägen som går runt hela Limsjön. Vi väntade in några i gruppen, som letade bollar utmed 10-ans södra sida med magert resultat.

 

Promenaden fortsatte söderut med några avbrott för att läsa informationsskyltarna om fågellivet och Limsjöns historia – intressant. Vi rundades södra delen av sjön och fortsatte promenaden norrut. Efter att ha passerat Circle K, på andra sidan rv 70, hittade vi en bra plats med två bord för fika. Efter fikat fortsatte vi promenaden och passerade det inhägnade foderstället för nötkreaturen, som man ibland ser från riksvägen, och sedan vidare till golfbanan.

Återigen en trevlig och stärkande promenad på 7,3 km och 10 000 steg, enl. skribentens stegräknare, som med alla pausar tog ca två timmar. Nästa gemensamma promenad blir i Olsnäs tisdag den 10 november kl. 11.00 samling vid majstången. Då tar vi oss an en lättgådd slinga på ca 6 km mest i skogsterräng. Ta med kaffe och mackor. Den som vågar, vill och kan är välkommen.

 

Bernt Bergkvist
Klicka på bilden för att få den större.

Kommentarer inaktiverade.